Σχετικά με Εμάς

καλωσορίσατε στο zefi travel

Η ιστορία μας

Το γραφείο μας ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στον τουρισμό το 1987, στο νησί των Παξών. Κύριος στόχος μας είναι η διοργάνωση διακοπών στα νησιά του Ιονίου καθώς και σε όλη την Ελλάδα, οργανώνοντας τόσο τη διαδικασία ταξιδιού (αεροπορικά, πλοία, ακτοπλοϊκά εισιτήρια) από και προς τον τόπο των διακοπών όσο και η διαμονή.

Paxos – Sivota, Greece

zefi-paxoi-travel-agency
Experience

Ιστορίες περιπέτειας

Η εμπειρία μας ως τουριστικό γραφείο εγγυάται την έγκαιρη και σωστή παραλαβή των εισιτηρίων σας, για οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς, από πλοία, πλοία, λεωφορεία, θαλάσσιο ταξί, ταξί μέχρι αεροπλάνα. Από το 1995 διατηρούμε και ξενοδοχείο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας για μια πιο προσωπική επαφή με τους πελάτες μας.

Vision

Το Όραμα μας

Από το 2011 είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας από το νέο μας γραφείο του Γενικού Γραφείου Τουρισμού και Εισιτηρίων στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Εάν επικοινωνήσετε ή επισκεφτείτε τα γραφεία μας είτε στους Παξούς είτε στα Σύβοτα, θα οργανώσουμε ένα φιλόξενο ταξίδι για εσάς διαβεβαιώνοντας ότι θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή για τη διαμονή σας και ότι αυτές οι διακοπές θα είναι οι καλύτερες που έχετε φανταστεί ποτέ.

zefi-travel-agency
SERVICES

Επιπρόσθετες υπηρεσίες

Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, ποδήλατο ή βάρκα είτε στα Σύβοτα είτε στους Παξούς με τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε τις όμορφες παραλίες στα Σύβοτα ή τα γαλάζια κρυστάλλινα νερά και τις γαλάζιες σπηλιές στους Παξούς. Μπορούμε επίσης να σας ενημερώσουμε για τις εκδρομές που μπορείτε να κάνετε στα Σύβοτα και τις εκδρομές που πραγματοποιούνται καθημερινά από τους Παξούς προς Πάργα, Σύβοτα κ.λπ.

aa
Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Follow us
travel-to-paxos-sailing

Sign up for Newsletter